AdSenseBanner

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ στο Amalia Nauplia


Το πρόσφατα ανακαινισμένο Amalia Nauplia βρίσκεται στα προάστια του ιστορικού Ναυπλίου και προσφέρει όμορφους πράσινους κήπους, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες που έχουν μοναδική θέα και είναι διακοσμημένα με κομψά χρώματα. Εκτός από το εστιατόριο υπάρχει και μπαρ. Το καφέ δίπλα στην πισίνα είναι διακοσμημένο με τοιχογραφίες. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις συσκέψεων και συνεδρίων.

Το Amalia Nauplia στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο με άνετο περιβάλλον και υπέροχους κήπους, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως το 2008. Τα πολυτελή, καλά εξοπλισμένα δωμάτια βλέπουν στο Παλαμήδι, τη θάλασσα ή τους όμορφους κήπους του ξενοδοχείου.

Η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία του ξενοδοχείου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε φρέσκο καφέ, κοκτέιλ ή ελαφριά σνακ, ενώ το καφέ με τους άνετους καναπέδες θεωρείται σημείο συνάντησης στο ξενοδοχείο.

Παροχές δωματίων: Μίνι μπαρ, Μπανιέρα, Θυρίδα ασφαλείας, Τηλεόραση, Τηλέφωνο, Κλιματισμός, Ραδιόφωνο, Ανέσεις μπάνιου, Τουαλέτα, Θέρμανση, Δορυφορική τηλεόραση, Στεγνωτήρας Μαλλιών, Επιφάνεια εργασίας, Δυνατότητα σιδερώματος, Πλυντήριο ρούχων, Γκαρνταρόμπα

Περιορισμένος αριθμός δωματίων (μόνο 4 διαθέσιμα δωμάτια):
http://www.booking.com/hotel/gr/amalia-nauplia.html?aid=327107

Πληροφορίες για το Ναύπλιο:

Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας στις αρχές του 19ου αιώνα. Η παλιά πόλη έχει εκπληκτική ομορφιά που συνδυάζει τρεις αιώνες ιστορίας: την αρχαία, τη νεοκλασική και τη σύγχρονη.

Το Amalia Nauplia βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, αρκετά κοντά για βόλτα στην πόλη και αρκετά μακριά για να απολαύσετε τη γαλήνη και την ομορφιά της περιοχής.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστά την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε τις πιο σημαντικές περιοχές της Πελοποννήσου: σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα ερείπια της Αρχαίας Τίρυνθας και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Επίδαυρο, τις Μυκήνες και τη Νεμέα.

Η παλιά πόλη χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικούς λιθόστρωτους δρόμους, ξύλινα μπαλκόνια, ανθισμένες αυλές και παλιές πηγές. Το Φρούριο του Παλαμηδιού βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails