AdSenseBanner

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Καρδίτσα - Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λίμνη Πλαστήρα εν όψει Πάσχα

Τα προηγούμενα χρόνια, τέτοιες μέρες, ήταν σχεδόν αδύνατον να βρει κάποιος ελεύθερο δωμάτιο, για τις μέρες του Πάσχα, στη Λίμνη Πλαστήρα, που βρίσκεται στο νομό Καρδίτσας. Φέτος όμως και παρά το γεγονός ότι οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια, η τουριστική κίνηση είναι αισθητά περιορισμένη.



«Η μείωση στις κρατήσεις είναι εμφανής σε σχέση με άλλα χρόνια, όταν τα ξενοδοχεία γέμιζαν πολύ καιρό πριν από το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λίμνης Πλαστήρα Γιάννης Βασιλάκος. Πρόσθεσε δε πως φέτος η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής μόλις που αγγίζει το 70%.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης των Ξενοδόχων, «φέτος παρατηρήθηκε το φαινόμενο οι περισσότερες κρατήσεις να έχουν γίνει μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ αισιοδοξούμε ότι - έστω και την τελευταία στιγμή - κάποιοι θα αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες στη Λίμνη Πλαστήρα που είναι ιδανικός προορισμός για το Πάσχα».

Πάντως, ο κ. Βασιλάκος επισήμανε ακόμη πως έχει μειωθεί και ο αριθμός των συνολικών διανυκτερεύσεων των επισκεπτών. «Μέχρι και πέρσι - ανέφερε - η πλειοψηφία των επισκεπτών της περιοχής επέλεγε διαμονή τουλάχιστον τεσσάρων ημερών. Φέτος, όμως, οι περισσότερες κρατήσεις κυμαίνονται από δύο έως τρεις μέρες».

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails