AdSenseBanner

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ιονική Ξενοδοχειακή: Στις 21/04 η τακτική Γ.Σ

Στις 21/04 έχει οριστεί η τακτική γενική συνέλευση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, με θέμα μεταξύ άλλων την έγκριση των οικονομικών της καταστάσεων για το 2009. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά την ως άνω ημερομηνία, ώρα 09.00 στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, έχουν ως εξής:

1.Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2009 μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής Xρήσεως 2009.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη Χρήση 2010 και έγκριση της αμοιβής τους.
4. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του K.N. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
6. Ορισμός των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 37 του Ν. 3693/2008.

Σημειώνεται ότι όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν έως την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών θα χορηγείται από την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (E.X.A.E.).

Οι Μέτοχοι μπορούν να καταθέσουν τις Βεβαιώσεις Δεσμεύσεως Μετοχών και σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Alpha Bank ή στην Alpha Bank London Ltd, Alpha Bank Cyprus Ltd, Alpha Bank Romania S.A., Alpha Bank A.D. Skopje, OJSC Astra Bank και Alpha Bank Srbija A.D. ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στο Κεντρικό Κατάστημα της Αlpha Bank, έως την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails