AdSenseBanner

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

1ο Βραβείο Εμπορευματικής Ανάπτυξης «Air Cargo Excellence 2010» από τις αεροπορικές εταιρείες

Με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, το αεροδρόμιο της Αθήνας απέσπασε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία των ευρωπαϊκών αεροδρομίων με διακίνηση μεταξύ 100 και 500 χιλιάδων τόνων ετησίως, σε αναγνώριση της συμβολής του στον τομέα των εμπορευματικών αερομεταφορών.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων «Air Cargo Excellence Awards 2010», που διοργάνωσε το περιοδικό «Air Cargo World» στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνέδριου Εμπορευματικών Αερομεταφορών της ΙΑΤΑ στο Βανκούβερ.

Οι αεροπορικές εταιρείες αξιολόγησαν 4 βασικά κριτήρια, Απόδοση, Αξία, Υποδομές και Λειτουργία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όχι μόνο στην κατηγορία του, αλλά και ανεξαρτήτως κατηγορίας ετήσιας διακίνησης και γεωγραφικής περιοχής, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των διεθνών αεροδρομίων που αξιολογήθηκαν.

«Μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση η πρώτη θέση στα βραβεία Air Cargo Excellence», δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Εμπορευματικής Ανάπτυξης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Αλέξης Σιώρης.

«Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον κλάδο μας, η ψήφος των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο αποτελεί αναγνώριση της καλής λειτουργίας του cargo στο αεροδρόμιο μας. Για το μέλλον, είμαστε αισιόδοξοι ότι, μέσα από τις συνέργειες που αναπτύσσουμε, η εμπορευματική κοινότητα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών θα συνεχίσει τις δράσεις της για περαιτέρω ανάπτυξη, βελτίωση των ροών και της αποδοτικότητας, με έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας στα επίπεδα που όλοι επιθυμούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails